Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Hotell Lärarwebb

Hotell Lärarwebb

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 147,00 kr
ISBN: 88621-61-0
Utgivningsdatum: 20180101
Språk: Svenska
Upplaga: 1
Författare: Linder, Eina
Lundén-Welden, Åse
Cederhem, Peter


HOTELL LÄRARWEBB innehåller lärarmaterial till elevboken Hotell, ett basläromedel för kursen ”Hotell” samt delar av kurserna ”Konferens och evenemang 1 och 2” och ”Våningsservice 1 och 2” i anpassad gymnasieskola. Lärarmaterialet är nedladdningsbart och består av lärarhandledning och kopieringsunderlag.

Lärarwebben innehåller:
– lärarhandledning
– all text i elevboken Hotell inläst som ljudbok.

OM SERIEN HOTELL
Läromedlet finns både som den tryckta boken Hotell och som interaktiv digital bok, under namnet ”Hotell digital”. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Hotell lärarwebb som innehåller lärarhandledning samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Hotell digital ingår lärarmaterialet.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Skollicens 12 mån, för obegränsat antal användare.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter till LäraOnline - Lära förlags plattform för digitala material. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Plattformen hittas på www.laraonline.se. Inloggningsuppgifterna ger kunden åtkomst till alla köpta läromedel som distribueras via LäraOnline. Skolor bör därför förvara uppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare har åtkomst till dem.