För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är.
Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.
Produktgrupper
Nyheter
Bild
Engelska
Gymnasiesärskolan övrigt
GySär/SärVux Yrkesprog
Hemkunskap
Idrott och hälsa
Inlärning-Träning
Kartläggning
Kinesiska
Läromedel träningskolan
Matematik
Musik
NO-ämnen
Samtalsstöd
Slöjd
SO-ämnen
Svenska
Tal-Språk-Kommunikation
Vardagsaktiviteter Verklighetsuppfattning
Övrig litteratur
UTFÖRSÄLJNING

Go 1 Star

Pris: 75,00 kr
Bandtyp: Bok
Antal sidor: 60
ISBN: 88777-84-3
Utgivningsdatum: 20190601
Språk: Engelska
Författare: Ankh, Catrin


Go 1 Start är en kombinerad text och övningsbok i engelska med vardagsnära och humoristiska dialoger, enkelt språk och mycket upprepningar. I Go 1 Star arbetar eleven bland annat med frågorna ”what are you doing?”, ”can you…?” ”do you want…?” och ”do you like…?”. Allt innehåll från Go 1 start nyintroduceras också: bl.a. vanliga hälsnings– och presentationsfraser, räkneorden upp till tjugo, veckodagar och klockan.

GO är ett nybörjarläromedel i engelska med extra tydliga övningar och långsam progression. Läromedlet är åldersneutralt i såväl innehåll som bildspråk. Läromedlet har en konsekvent struktur, luftig formgivning och övningar placerade i direkt anknytning till texten. Materialet finns även som interaktiva digitala böcker.

Go 1 är den första delen i Go serien som består av tre delar. Varje del är i sin tur uppdelad i två böcker: Start och Star. I Start-böckerna introduceras och repeteras ett litet antal vanliga ord och fraser. I Star-böckerna presenteras den föregående Start-bokens innehåll på nytt, i kombination med ytterligare vokabulär och grammatik. Elever i stort behov av repetition och långsam progression börjar med Start-boken och går därefter vidare till den tillhörande Star-boken. Elever som klarar en lite snabbare takt, eller redan har vissa förkunskaper, kan hoppa börja direkt i Star-böckerna.

Till Go–böckerna kan en lärarwebb köpas till där all text ingår som ljudfiler. Där finns också handledning samt musikvideor med för läromedlet specialskrivna låtar i olika genrer. I den digitala versionen av GO ingår handledning ljud och film.

Go 1 Star

Ej utkommen, förhandsboka gärna. Förväntad leveransvecka är vecka 24.Andra som köpt denna produkt köpte även:

Junior Contact 1
Junior Contact 1
Pris: 210,00 kr
Lära Förlag - Logga