Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Go 1 Star

Go 1 Star

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 88,00 kr
Bandtyp: Övrigt
Antal sidor: 60
ISBN: 88777-84-3
Utgivningsdatum: 20190601
Språk: Engelska
Författare: Ankh, Catrin


GO 1 Star innehåller texter och övningar i engelska för nybörjare. Materialet bygger på vardagsnära och humoristiska dialoger, enkelt språk och mycket upprepningar. Eleven arbetar bland annat med frågorna; What are you doing?, Can you…?, Do you want…? och Do you like…? Här behandlas också vanliga hälsnings- och presentationsfraser, räkneorden upp till tjugo, veckodagar och klockan. Eleven besvarar frågor direkt i boken.

Om serien GO
Boken ingår i serien GO, som består av tre delar. Varje del är i sin tur uppdelad i två böcker: Start och Star. I Start-böckerna introduceras ett litet antal vanliga ord och fraser. I Star-böckerna repeteras den föregående Start-bokens innehåll, i kombination med att ny vokabulär och grammatik läggs till. Elever i stort behov av repetition och långsam progression börjar med Start-boken och går därefter vidare till den tillhörande Star-boken. De som klarar ett lite högre tempo, eller redan har vissa förkunskaper, kan arbeta med enbart Star-böckerna.
Materialet finns även som interaktiva digitala böcker. Till GO-böckerna kan en lärarwebb köpas till där all text ingår som ljudfiler. Där finns också lärarhandledning, kopieringsunderlag samt musikvideor med för läromedlet specialskrivna låtar i olika genrer, i vanlig samt karaoke-version. Lärarwebben köps separat med skollicens.

För vem?
GO-materialen följer kursplanen i engelska för elever i anpassad grundskola åk 4–6. Serien är åldersneutral och kan användas av alla i behov av ett tydligt, lättläst nybörjarmaterial i engelska med långsam progression och mycket repetition.