Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Go 2 Star

Go 2 Star

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 88,00 kr
Bandtyp: Övrigt
Antal sidor: 60
ISBN: 88777-86-7
Utgivningsdatum: 20190601
Språk: Engelska
Författare: Ankh, Catrin


GO 2 STAR innehåller texter och övningar i engelska för nybörjare. Materialet bygger på vardagsnära och humoristiska dialoger, enkelt språk och mycket upprepningar. Här arbetar eleven bland annat med namn på kroppsdelar, samtal om familj och om fritidsintressen. 
Allt innehåll från GO 2 Start introduceras på nytt och innehållet i den första delen av serien repeteras. Eleven besvarar frågor direkt i boken.

OM SERIEN GO
Boken ingår i serien GO, som består av tre delar. Varje del är i sin tur uppdelad i två böcker: Start och Star. I Start-böckerna introduceras ett litet antal vanliga ord och fraser. I Star-böckerna repeteras den föregående Start-bokens innehåll, i kombination med att ny vokabulär och grammatik läggs till.
Elever i stort behov av repetition och långsam progression börjar med Start-boken och går därefter vidare till den tillhörande Star-boken. De som klarar ett lite högre tempo, eller redan har vissa förkunskaper, kan arbeta med enbart Star-böckerna. Materialet finns även som interaktiva digitala böcker.

Till GO-böckerna kan en lärarwebb köpas till där all text ingår som ljudfiler. Där finns också lärarhandledning, kopieringsunderlag samt musikvideor som visar för läromedlet specialskrivna låtar i olika genrer, i vanlig samt karaoke-version.

FÖR VEM?
GO-materialen följer kursplanen i engelska för elever i anpassad grundskola åk 4–6. Serien är åldersneutral och kan användas av alla i behov av ett tydligt, lättläst nybörjarmaterial i engelska med långsam progression och mycket repetition.