Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Måltids- och branschkunskap, digital 12 mån elevlicens

Måltids- och branschkunskap, digital 12 mån elevlicens

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 387,00 kr
Bandtyp: Onlineprodukt
ISBN: 88777-99-7
Utgivningsdatum: 20200601
Språk: Svenska
Författare: Linder, Eina
Lundén-Welden, Åse
Cederhem, Peter


MÅLTIDS- OCH BRANSCHKUNSKAP DIGITAL är en interaktiv digital bok som utgör ett basläromedel för kursen ”Måltids- och branschkunskap”. Eleven kan ändra textens storlek och spela upp innehållet som inläst text.
Den digitala boken behandlar verksamheter och yrken inom restaurang, bageri, konditori och café. Den ger även eleven kunskap om redskap och metoder som används vid arbete inom de olika verksamheterna. Faktatexterna varvas med fotografier och illustrationer i färg, fiktiva berättelser samt frågeställningar som ger eleven möjlighet att repetera och diskutera.
Materialet innehåller även en lärarhandledning med frågesport och ordlista som kopieringsunderlag.

OM SERIEN MÅLTIDS- OCH BRANSCHKUNSKAP
Läromedlet finns både som den tryckta boken Måltids- och branschkunskap och som interaktiv digital bok, under namnet Måltids- och branschkunskap digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Måltids- och branschkunskap lärarwebb med lärarhandledning, frågesport och ordlista som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Måltids- och branschkunskap digital ingår allt lärarmaterial.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kursen ”Måltids- och branschkunskap” i den anpassade gymnasieskolans program ”Hotell, restaurang och bageri.” Det passar även elever på komvux som anpassad utbildning, samt andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Elevlicens 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.