Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Service och bemötande i arbetslivet - Digital (12 mån elevlicens)

Service och bemötande i arbetslivet - Digital (12 mån elevlicens)

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 551,00 kr
ISBN: 88777-36-2
Utgivningsdatum: 20181213
Språk: Svenska
Upplaga: 1
Författare: Linder, Eina
Lundén-Welden, Åse
Linder, Eina
Lundén-Welden, Åse


SERVICE OCH BEMÖTANDE I ARBETSLIVET DIGITAL är en interaktiv digital version av läroboken och arbetsboken med samma namn. Den innehåller även all text inläst som ljudbok. Läroboken är indelad i fem teman med lättläst faktatext uppbyggd kring berättelser och bilder från vardagen och arbetslivet.

OM SERIEN SERVICE OCH BEMÖTANDE I ARBETSLIVET
Materialet består av läroboken Service och bemötande i arbetslivet och den tillhörande arbetsboken med samma namn. Läromedlet finns även som interaktiv digital bok, under namnet Service och bemötande i arbetslivet digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt. Det digitala läromedlet har all text inläst som ljudbok.
Till läromedlet finns PDF-filer med lärarhandledning. Du hittar dessa på www laraonline.se. Ingen inloggning behövs för att hämta gratismaterial. Markera ”Visa gratismaterial” och filtrera på ämne.

FÖR VEM?
Materialet är lämpligt för kursen ”Service och bemötande 1” i anpassad gymnasieskolan. Passar även elever på komvux som anpassad utbildning och andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Elevlicens 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.