Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Teater, Digital elevlicens 12 mån

Teater, Digital elevlicens 12 mån

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 281,00 kr
ISBN: 88951-11-3
Utgivningsdatum: 2021
Språk: Svenska


TEATER DIGITAL är en interaktiv digital bok som utgör ett basläromedel för kursen "Teater 1 och 2” i anpassad gymnasieskola. De delar som hör till kursen ”Teater 2” är tydligt markerade och går utmärkt att hoppa över i undervisningen

Boken är uppdelad i fyra avsnitt: Teaterns tre hörn samt ett om teaterns historia. Faktatexterna är lättlästa och varvas med stora, spännande fotografier. Varje rubrik avslutas med några reflektionsfrågor alternativt en praktisk övning för att befästa innehållet. Dialoger och manus som finns bland övningarna är fulla av humor och riktade mot målgruppen tonåringar.

OM SERIEN TEATER
Läromedlet finns både som den tryckta boken Teater och som interaktiv digital bok, under namnet Teater digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt. Det digitala läromedlet har all text inläst som ljudbok.
Passar till båda versionerna gör Teater lärarhandledning med en handledning och bedömningsmatriser för utskrift. Lärarhandledningen köps separat.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kursen ”Teater 1och 2” i anpassad gymnasieskola. Det passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Elevlicens 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.