Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Teater

Teater

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 285,00 kr
Bandtyp: Bok
Antal sidor: 111
ISBN: 88951-10-6
Utgivningsdatum: 202009
Språk: Svenska
Författare: Thuresson, Håkan


”Teater – Berättelsen Berättaren Rummet” är ett basläromedel till kurserna Teater 1 och 2 för gymnasiesärskolan. De delar som hör till kursen Teater 2 är tydligt markerade och går utmärkt att hoppa över i undervisningen.

Boken är uppdelad i fyra avsnitt: Teaterns tre hörn samt ett om teaterns historia. Faktan är lättläst och uppblandad med stora, spännande fotografier. Varje rubrik avslutas med några reflektionsfrågor alternativt en praktisk övning för att befästa innehållet. Dialoger och manus som ingår bland övningarna är fulla av humor och riktade mot målgruppen tonåringar.

Boken finns i både tryckt och digitalt format, det senare med inläst text. Till boken rekommenderas lärarhandledningen som innehåller lektionsupplägg, förslag på lektionsinnehåll kopplat till elevboken, pedagogisk metod, temaveckor och integrering med andra ämnen samt extra övningar och dialoger. Med den tryckta lärarhandledningen följer också en inloggning som ger tillgång till en inläsning av boken. Denna kan delas ut till de elever som är i behov av ett extra stöd i läsningen.
Dessutom finns en bedömningsmatris för utskrift.