Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Information och kommunikation, lärarwebb

Information och kommunikation, lärarwebb

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 147,00 kr
ISBN: 88951-24-3
Utgivningsdatum: 2021
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha


INFORMATION OCH KOMMUNIKATION LÄRARWEBB innehåller lärarmaterial till läroboken Information och kommunikation. Den senare är ett basläromedel för kursen "Information och kommunikation.
Läroboken behandlar information, informationsteknik och samhällsbetydelsen av detta. Den ger eleven såväl teoretiska som praktiska kunskaper. Lärarmaterialet är nedladdningsbart och består av en lärarhandledning och kopieringsunderlag.

Lärarwebben innehåller:
– lärarhandledning
– schemamall
– bedömningsmall
– spel
– tipskupong
– all text i läroboken Information och kommunikation inläst som ljudbok.

OM SERIEN INFORMATION OCH KOMMUNIKATION
Läromedlet finns både som den tryckta boken Information och kommunikation och som interaktiv digital bok, under namnet Information och kommunikation digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.
Till den tryckta boken finns Information och kommunikation lärarwebb med lärarhandledning och bedömningsmallar, samt spel och tips som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Information och kommunikation digital ingår lärarmaterialet.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Skollicens 12 mån, för obegränsat antal användare.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter till LäraOnline - Lära förlags plattform för digitala material. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Plattformen hittas på www.laraonline.se. Inloggningsuppgifterna ger kunden åtkomst till alla köpta läromedel som distribueras via LäraOnline. Skolor bör därför förvara uppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare har åtkomst till dem.