Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Information och kommunikation

Information och kommunikation

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 411,00 kr
Bandtyp: Häftad
ISBN: 88951-22-9
Utgivningsdatum: 2019
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha


INFORMATION OCH KOMMUNIKATION är en lättläst och tydlig elevbok som utgör basläromedel för kursen "Information och kommunikation" i anpassad gymnasieskola.

Boken behandlar information, informationsteknik och samhällsbetydelsen av detta. Den ger eleven såväl teoretiska som praktiska kunskaper. Faktatexterna varvas med fotografier och illustrationer samt öppna frågor som låter eleverna samtala. Till varje kapitel hör övningsfrågor och uppgifter såsom att skapa en egen klassblogg och ordna en molntjänst till sig själv. Frågor och uppgifter är på två svårighetsnivåer. Övningarna kan besvaras direkt i boken.

OM SERIEN INFORMATION OCH KOMMUNIKATION
Läromedlet finns både som den tryckta boken Information och kommunikation och som interaktiv digital bok, under namnet Information och kommunikation digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Information och kommunikation lärarwebb med lärarhandledning och bedömningsmallar, samt spel och tips som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Information och kommunikation digital ingår lärarmaterialet.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kursen
"Information och kommunikation" i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanen. Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.