Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Bli-ihop boken

Bli-ihop boken

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 68,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 26
ISBN: 88951-90-8
Språk: Svenska
Författare: Bjelvenfeldt, Vija
Nymansson, Margareta
Illustratör: Törmä, Hillevi


BLI IHOP-BOKEN innehåller tre mycket enkla och lättlästa berättelser med alternativa slut, där läsaren väljer hur det ska gå.

Molly blir kär i Alva när de bowlar ihop. Samira är kär i Liam som går i samma klass. Lukas har sett Malak på skolan och tycker att han är snygg. Hur ska de göra för att bli ihop med den de
gillar? Och vad händer om den andra inte är kär tillbaka?

OM SERIEN SEX & SÅNT
Bli ihop-boken ingår i serien Sex & sånt. I serien ingår 16 småböcker som behandlar ämnen kring sex, relationer och samtycke på en mycket enkel nivå. Flera av böckerna är skrivna som sociala berättelser. De är enkla att förstå och att identifiera sig med. Bilderna är tydliga och realistiska.

LÄRARHANDLEDNING
Till serien finns en lärarhandledning i PDF-form, som innehåller diskussionsfrågor för de olikaböckerna i serien och förslag på svar. Du ladda ner lärarhandledningen gratis på www.laraonline.se (markera ”visa gratismaterial” och filtrera på ämne). Ingen inloggning behövs för att hämta gratismaterial.

FÖR VEM?
Serien Sex & sånt passar elever i anpassad grund- och gymnasieskola inklusive elever som läser ämnesområden. Bli ihop-boken är skriven för elever i högstadieålder och uppåt, men kan också läsas med yngre elever som är nyfikna på ämnet.