Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Fastighetsskötsel Digital 12 mån elevlicens

Fastighetsskötsel Digital 12 mån elevlicens

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 387,00 kr
Bandtyp: Häftad
ISBN: 89454-27-9
Utgivningsdatum: 20240201
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha
Fröberg, Lisel


FASTIGHETSSKÖTSEL DIGITAL är en lättläst interaktiv digital bok som passar som basläromedel för bland annat kursen ”Fastighetsskötsel” i anpassad gymnasieskola. Eleven kan ändra textens storlek, spela upp innehållet som inläst text samt besvara frågor i e-formulär.

Den digitala boken behandlar fastighetsskötsel samt arbetsuppgifter, verktyg och metoder inom området. Faktatexterna varvas med fiktiva berättelser om några klasskamraters väg mot att bli fastighetsskötare. I varje kapitel ingår övningsfrågor, diskussionsfrågor samt praktiska uppgifter, såsom att sätta ihop en verktygslåda och spela rollspel. Tydligt färgmarkerade avsnitt behandlar fördjupningar om ämnet. Vid köp av Fastighetsskötsel digital ingår allt lärarmaterial.

OM SERIEN FASTIGHETSSKÖTSEL
Läromedlet finns både som den tryckta boken Fastighetsskötsel och som interaktiv digital bok, under namnet Fastighetsskötsel digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Fastighetsskötsel lärarwebb med lärarhandledning, spel som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text i Fastighetsskötsel inläst som ljudbok.
Lärarwebben köps separat med skollicens.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Elevlicens 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.