Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Fastighetsskötsel Lärarwebb 12 mån skollicens

Fastighetsskötsel Lärarwebb 12 mån skollicens

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 147,00 kr
ISBN: 89454-28-6
Utgivningsdatum: 20220208
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anithal
Fröberg, Lise


FASTIGHETSSKÖTSEL LÄRARWEBB innehåller ett omfattande lärarmaterial till elevboken Fastighetsskötsel, ett basläromedel för kursen ”Fastighetsskötsel” samt fördjupningskurserna ”Fastighetsskötsel – Byggnadsunderhåll” och ”Fastighetsskötsel – Inre miljö”. Lärarmaterialet är nedladdningsbart och består av en lärarhandledning och kopieringsunderlag.

Lärarwebben innehåller:
– lärarhandledning
– kopieringsunderlag
– spel
– uppgifter
– all text i elevboken Fastighetsskötsel inläst som ljudbok.

OM SERIEN FASTIGHETSSKÖTSEL
Läromedlet finns både som den tryckta boken Fastighetsskötsel och som interaktiv digital bok, under namnet Fastighetsskötsel digital (planerad utgivning hösten 2023). Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Fastighetsskötsel lärarwebb med lärarhandledning, spel som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text i Fastighetsskötsel inläst som ljudbok.
Lärarwebben köps separat med skollicens.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Skollicens 12 mån, för obegränsat antal användare.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter till LäraOnline - Lära förlags plattform för digitala material. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Plattformen hittas på www.laraonline.se. Inloggningsuppgifterna ger kunden åtkomst till alla köpta läromedel som distribueras via LäraOnline. Skolor bör därför förvara uppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare har åtkomst till dem.