Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Att leva - Samhällskunskap, Lärarwebb

Att leva - Samhällskunskap, Lärarwebb

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 152,00 kr
Bandtyp: Onlinematerial
ISBN: 89454-59-0
Utgivningsdatum: 20230404
Språk: Svenska
Författare: Ankh, Catrin


ATT LEVA LÄRARWEBB
”Att leva Lärarwebb” innehåller lärarhandledning och extra övningsmaterial till elevböckerna ”Att leva - tillsammans i Sverige”, ”Att leva - med politik i vardagen” och ”Att leva - tillsammans i världen”.

Extraövningarna, som levereras i pdf-format för fri utskrift, är kopplade till varje kapitel i elevboken och avsedda för de elever som hinner med lite mer alternativt behöver öva extra på ett visst moment. På lärarwebben finns även de tre elevböckerna tillgängliga som ljudböcker.

SERIEN SAMHÄLLSKUNSKAP
Serien Att leva - Samhällskunskap är lättläst och tydligt basläromedel i samhällskunskap. Serien består av tre arbetsböcker: Att leva - tillsammans i Sverige, Att leva - med politik i vardagen och Att leva - tillsammans i världen. Som komplement till materialet finns en lärarwebb som innehåller handledning i PDF-format, ljudböcker och kopieringsunderlag.

FÖR VEM?
Serien är framtagen för den anpassad grundskolans åk 7-9, och täcker det centrala innehåll i kursplanen för samhällsorienterande ämnen som berör samhällsvetenskap. Materialet passar även andra elever i behov att lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

Serien kommer att kompletteras med läromedel av samma typ för ämnena historia, religion och geografi. Materialet respekterar den ämnesindelning som görs i grundskolans kursplan. Det kommer därför att kunna användas i undervisning där elever med inskrivning i anpassad skola är integrerade i grundskoleklasser.