Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Lär om kropp och hälsa lärarwebb

Lär om kropp och hälsa lärarwebb

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 225,00 kr
ISBN: 89454-77-4
Utgivningsdatum: 2023-01-31
Språk: Svenska
Författare: Rosenblad, Nina


LÄR OM: KROPP OCH HÄLSA LÄRARWEBB


”Lär om: Kropp och hälsa lärarwebb” innehåller handledningar till de tre böckerna i serien ”Lär om: Kropp och hälsa” samt inläsningar av texterna i de tre böckerna. Där finns också och ett antal kopieringsunderlag.


OM LÄROMEDELSSERIEN ”LÄR OM: KROPP OCH HÄLSA” samt LÄROMEDELSSERIEN ”KROPP OCH HÄLSA”

Läromedelsserien ”Lär om: Kropp och hälsa” består av elevböckerna ”Lär om: Relationer”, ”Lär om: Kroppen” och ”Lär om: Hälsa.” Till elevböckerna finns en lärarwebb med handledningar, kopieringsunderlag och inläsningar av texten.

Läromedelsserien ”Lär om: Kropp och hälsa” täcker samma innehåll som Lära förlags basläromedel ”Kropp och hälsa”. Material ur de båda serierna kan användas tillsammans för att komplettera undervisningen. Det går också bra att låta olika elever arbeta med parallellt med material ur de respektive serierna, utifrån var och ens förmåga och behov. ”Lär om: Kropp och hälsa” har en lite högre svårighetsnivå då denna serie är anpassad för läsande elever.

Såväl ”Lär om: Kropp och hälsa” som ”Kropp och hälsa” är utformade utifrån det centrala innehållet för kunskapsområdet Kropp och hälsa i kursplanen för Naturorienterande ämnen i grundsärskolans årskurser 1–6.


FÖR VEM?

SERIEN ”Lär om: Kropp och hälsa” passar elever i grundsärskolan med viss läskunnighet. Materialet passar också bra för elever i gymnasiesärskola och Lärvux i behov av material på motsvarande kunskapsnivå. Hela serien är åldersneutral i såväl innehåll som formgivning och bildspråk.

Tillsammans med de övriga delarna av serien behandlar boken allt innehåll i det centrala innehållet för kunskapsområdet kropp och hälsa i kursplanen för Naturorienterande ämnen i grundsärskolans årskurser 1–6.