Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Livsmedels och näringskunskap, lärarwebb

Livsmedels och näringskunskap, lärarwebb

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 147,00 kr
ISBN: 89454-80-4
Utgivningsdatum: 2024
Språk: Svenska
Författare: Lundén-Welden, Åse


Livsmedel- och näringskunskap – Lärarwebb innehåller lärarmaterial till läroboken Livsmedel- och näringskunskap, ett basläromedel för kursen ”Livsmedel- och näringskunskap” inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola.
Lärarwebben innehåller bl.a:
– lärarhandledning
– all text i elevboken Livsmedels- och näringskunskap inläst som ljudbok.
– kryssfrågor

Om serien Livsmedel- och näringskunskap
Läromedlet finns som den tryckta boken Livsmedel- och näringskunskap och som interaktiv digitalbok, Livsmedel- och näringskunskap – Digital.

För vem
Materialet är framtaget för kursen ”Livsmedel- och näringskunskap” inom programmet "Hotell, restaurang och bageri i anpassad gymnasieskola". Det följer det centrala innehållet i kursplanerna. Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

Köp av digitalt material
Skollicens 12 mån.Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.