Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Måltids- och branschkunskap

Måltids- och branschkunskap

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 411,00 kr
Bandtyp: Övrigt
ISBN: 88777-98-0
Utgivningsdatum: 20200315
Språk: Svenska
Författare: Linder, Eina
Lundén-Welden, Åse
Cederhem, Peter


MÅLTIDS- OCH BRANSCHKUNSKAP är ett basläromedel för kursen ”Måltids- och branschkunskap” i den anpassade gymnasieskolans program ”Hotell, restaurang och bageri”.
Boken behandlar verksamheter och yrken inom restaurang, bageri, konditori och café. Den ger eleven kunskap om redskap och metoder som används vid arbete inom de olika verksamheterna. Faktatexterna varvas med fotografier och illustrationer i färg, fiktiva berättelser samt frågeställningar som ger eleven möjlighet att repetera och diskutera.

OM SERIEN MÅLTIDS- OCH BRANSCHKUNSKAP
Läromedlet finns både som den tryckta boken Måltids- och branschkunskap och som interaktiv digital bok, under namnet Måltids- och branschkunskap digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Måltids- och branschkunskap lärarwebb med lärarhandledning, frågesport, ordlista som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok.
Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Måltids- och branschkunskap digital ingår allt lärarmaterial.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kursen ”Måltids- och branschkunskap” i den anpassade gymnasieskolans program ”Hotell, restaurang och bageri.” Det passar även elever på komvux som anpassad utbildning, samt andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.