Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Bygg och anläggning, lärarwebb

Bygg och anläggning, lärarwebb

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 147,00 kr
Bandtyp: Hybridprodukt
Antal sidor: 140
ISBN: 89454-93-4
Språk: Svenska
Författare: Fröberg, Lisel
Nilsson, Håkan


BYGG OCH ANLÄGGNING LÄRARWEBB innehåller ett omfattande lärarmaterial till elevboken Bygg och anläggning, ett basläromedel för kurserna ”Bygg och anläggning” 1 och 2. Lärarmaterialet är nedladdningsbart och består av en lärarhandledning och kopieringsunderlag.

Lärarwebben innehåller:
– lärarhandledning
– kopieringsunderlag
– spel
– extrauppgifter
– all text i elevboken Bygg och anläggning inläst som ljudbok.


OM SERIEN BYGG OCH ANLÄGGNING
Läromedlet finns i tryckt form med titeln ”Bygg och anläggning”.
Till boken finns ”Bygg och anläggning lärarwebb” med lärarhandledning, spel som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text i Bygg och anläggning inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens.

 
FÖR VEM?
Materialet är framtaget för den programgemensamma kursen ”Bygg och anläggning 1” i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanerna. Fördjupningsavsnitten täcker det centrala innehållet för kurserna ”Bygg och anläggning 2” på den anpassade gymnasieskolan.
 
Läromedlen passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.  


KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Skollicens 12 mån, för obegränsat antal användare.

Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter till LäraOnline - Lära förlags plattform för digitala material. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Plattformen hittas på www.laraonline.se. Inloggningsuppgifterna ger kunden åtkomst till alla köpta läromedel som distribueras via LäraOnline. Skolor bör därför förvara uppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare har åtkomst till dem.