Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Mallar för seriesamtal och ritprat PDF

Mallar för seriesamtal och ritprat PDF

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 120,00 kr
Bandtyp: PDF
ISBN: 89729-16-2
Utgivningsdatum: 20240328
Språk: Svenska
Författare: Jessika Linde


Mallar för seriesamtal och ritprat består av olika mallar som hjälper dig att föra strukturerade samtal med elever som behöver tydliggörande pedagogik. Varje mall utgår från ett ämne, som exempelvis ”Jag är arg”, ”Det har gått bra” och ”Jag vill inte”.

Seriesamtal och ritprat handlar om när man strukturerat går igenom ett händelseförlopp med hjälp av att rita medan man pratar. Det kan röra sig om att tydliggöra olika moment i vardagen eller att ge exempel på hur olika lösningar på problem kan se ut. Materialet hjälper eleven att skapa en förståelse för hur handling och konsekvens hänger ihop och att tänka kreativt kring olika sätt att agera i olika situationer.

Vad ingår?
I materialet finns fem mallar och varje mall finns i tre varianter. Den första har färgglada sektioner med stor, tydlig text. De andra två varianterna har utrymme för att skriva/rita direkt i mallen. De senare finns i både färg- och svartvit version. En kortare lärarhandledning ingår också. Materialet säljs som kopieringsunderlag, i form av PDF, med skollicens.

För vem?
Passar elever som har hjälp av tydliggörande material för att kunna kommunicera om, reflektera över och utvecklas i sin skolvardag, exempelvis elever med NPF-diagnoser.

Skollicens
För obegränsat antal användare. Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter till LäraOnline - Lära förlags plattform för digitala material. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Plattformen hittas på www.laraonline.se. Inloggningsuppgifterna ger kunden åtkomst till alla köpta läromedel som distribueras via LäraOnline. Skolor bör därför förvara uppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare har åtkomst till dem.