siu logotyp

Coacha hjärnan

Coacha hjärnan

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 197,00 kr
Bandtyp: Paperback
Antal sidor: 224
ISBN: 86389-81-9
Utgivningsdatum: 20210101
Författare: Joseph O´Connor
Andrea Lages


Allting vi gör och upplever styrs genom vår hjärna.
I boken ”Coaching the Brain: Praktiska tillämpningar av Neurovetenskaper I Coaching” svarar de världsberömda coacherna och författarna Joseph O´Connor och Andrea Lages på frågan: ”Hur kan vi använda vår kunskap om hjärnan för att hjälpa oss själva och andra att lära, förändras och utvecklas”. Denna bok vill visa hur vi kan tillämpa kunskaper och insikter från den senaste neurovetenskapliga forskningen för personlig utveckling, Coaching och Kognitiv terapi.
Boken börjar med en praktisk och lättillgänglig översikt av hur hjärnan arbetar tillsammans med förklaringar av dess plasticitet t.ex. hur våra tankar, känslor och handlingar förändrar hjärnan.Genom att förstå den neurovetenskapliga delen av mål och mentala modeller så kan vi arbeta med dessa på ett bättre sätt.
På samma sätt kan förståelsen av emotioner och den emotionella grunden till värderingar leda fram till ökad lycka och välbefinnande.Inte minst viktigt är att insikten i neurovetenskapen kan belysa både hur vi lär och hur vi styrs av förväntningar. Boken utforskar också neurovetenskapen bakom både topp-prestationer och Ledarskap de faktorer som behövs för att skapa en bättre framtid. Med sina insiktsfulla och klarläggande framställningar tillsammans med mängden av förslag på praktiska tillämpningar är boken ett måste inte bara för coacher utan för alla som vill arbeta för förändring och utveckling med sig själv och andra.