Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Skriv och lär - vår, sommar, höst och vinter

Skriv och lär - vår, sommar, höst och vinter
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 349,00 kr
Bandtyp: Pärm
Antal sidor: 25
ISBN: Teng-183
Utgivningsdatum: 20150921
Författare: Tengnäs, Marie


Enligt den nya kursplanen i NO ska eleverna arbeta med årstidsväxlingar i naturen och hur man känner igen årstider, djurs och växters livscykler och anpassningar till olika årstider, djur och växter i närmiljön och hur de kan sorteras, grupperas och artbestämmas, samt namn på några vanligt förekommande arter.

I Skriv och lär - Vår, sommar, höst och vinter får eleverna läsa 25 sakprosatexter om de fyra årstiderna i naturen. Här finns texter Vintern, Skogsharen, Granen, Vinterfåglar, Domherren, Spår i snön, Myrstacken, Bofinken, Våren, Vårblommor, Grodan, Räven, Rådjuret, Citronfjärilen, Sommar, Ängen, Smörblomman, Vilda bär, Abborren, Sädesslag, Snoken, Hösten, Grönsaker, Flugsvampen, Träd och blad, Rönnen, Flyttfåglar och stannfåglar, Rödhaken, Korsspindeln, Igelkotten, Ekorren och Björnen. Eleverna får kunskap om olika arter och samband i naturen.

Eleverna får utveckla sin skrivförmåga genom att läsa en enkel faktatext och därefter skriva en egen text med hjälp av stödord. Eleverna tränar på att skriva texter med fullständiga meningar, med stor bokstav och punkt. De får även använda ämnesspecifika ord och begrepp.

Skriv och lär - Vår, sommar, höst och vinter passar utmärkt för att läggas in på elevernas arbetsschema i svenska eller till klassens undervisning i NO år 1 - 3. Läromedlet är även lämpligt för specialundervisning för elever med särskilda behov i högre åldrar, samt för nyanlända elever.
 
 
KOPIERINGSUNDERLAG - 25 sidor Skolår 1 - 4 


Art 183 ............ 349 kr