Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Lilla skriv och lär - fordon och maskiner kopieringsunderlag

Lilla skriv och lär - fordon och maskiner kopieringsunderlag
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 369,00 kr
Bandtyp: Kopieringsunderlag
ISBN: teng-172
Språk: Svenska
Författare: Tengnäs, Marie
Illustratör: Per-Anders Nilsson


Att skriva sig till läsning är en metod som passar många barn. När eleverna skriver av bokstäver och ord utforskar de den alfabetiska principen. I skrivandet får kopplingen ljud - bokstav sin praktiska tillämpning.

I Lilla skriv och lär - Fordon och maskiner får eleverna träna sig på att forma bokstäver i ett meningsfull sammanhang. Eleverna får arbeta med texter som fångar deras intresse och nyfikenhet ökar deras inre drivkraft och skrivglädje. De gör tydliga framsteg och deras självförtroende och motivation växer.

I Lilla skriv och lär - Fordon och maskiner får eleverna arbeta med 25 olika fordon och maskiner. Här finns texter om Ambulans, Brandbil, Buss, Bärgningsbil, Cykel, Dumper, Flygplan, Grävmaskin, Helikopter, Hjullastare, Isbrytare, Kranbil, Lastbil, Lokomotiv, Luftballong, Motorcykel, Polisbil, Segelbåt, Segway, Skördetröska, Snöskoter, Sportbil, Traktor, Trålare och Ubåt.

Barnen skriver av texten från arbetsbladet och skapar en egen bok om fordon och maskiner. De kan arbeta på tre nivåer med texten: fylla i orden, kopiera orden bokstav för bokstav eller skriva av orden som helheter.

Lilla skriv och lär - Fordon och maskiner passar utmärkt för att läggas in på elevernas arbetsschema i svenska eller till klassens undervisning i teknik år F - 2. Läromedlet är även lämpligt för specialundervisning för elever med särskilda behov i högre åldrar, samt för nyanlända elever som behöver träna ämnesspecifika ord och begrepp.KOPIERINGSUNDERLAG - 65 sidor
Skolår F - 2

Art nr 172………………...……..369 kr