Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Lilla skriv och lär - fjärilar och andra småkryp kopieringsunderlag

Lilla skriv och lär - fjärilar och andra småkryp kopieringsunderlag
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 369,00 kr
Bandtyp: Kopieringsunderlag
Antal sidor: 65
ISBN: teng-174
Språk: Svenska
Författare: Tengnäs, Marie
Illustratör: Per-Anders Nilsson


Att skriva sig till läsning är en metod som passar många barn. När eleverna skriver av bokstäver och ord utforskar de den alfabetiska principen. I skrivandet får kopplingen ljud - bokstav sin praktiska tillämpning.

I Lilla skriv och lär - Fjärilar och andra småkryp får eleverna träna sig på att forma bokstäver i ett meningsfull sammanhang. Eleverna får arbeta med texter som fångar deras intresse och nyfikenhet ökar deras inre drivkraft och skrivglädje. De gör tydliga framsteg och deras självförtroende och motivation växer.

I Lilla skriv och lär - Fjärilar och andra småkryp får eleverna arbeta med 25 olika insekter och spindlar. Här finns texter om Amiral, Apollofjäril, Bi, Blåvinge, Citronfjäril, Ekoxe, Fluga, Geting, Gräshoppa, Humla, Jordlöpare, Korsspindel, Kålfjäril, Makaonfjäril, Mygga, Myra, Nyckelpiga, Nässelfjäril, Påfågelsöga, Pärlemorfjäril, Sorgmantel, Tordyvel, Trollslända, Tvestjärt och Vargspindel.

Barnen skriver av texten från arbetsbladet och skapar en egen bok om insekter och spindlar. De kan arbeta på tre nivåer med texten: fylla i orden, kopiera orden bokstav för bokstav eller skriva av orden som helheter.

Lilla skriv och lär - Fjärilar och andra småkryp passar utmärkt för att läggas in på elevernas arbetsschema i svenska eller till klassens undervisning i NO år F - 2. Läromedlet är även lämpligt för specialundervisning för elever med särskilda behov i högre åldrar, samt för nyanlända elever som behöver träna ämnesspecifika ord och begrepp.


KOPIERINGSUNDERLAG - 65 sidor
Skolår F - 2

Art nr 174………………...……..369 kr