Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Lilla läs och lär vilda djur i världen kopieringsunderlag

Lilla läs och lär vilda djur i världen kopieringsunderlag
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 369,00 kr
Bandtyp: Kopieringsunderlag
Antal sidor: 25
ISBN: teng-111
Språk: Svenska
Författare: Tengnäs, Marie
Illustratör: Jennie Herskind


Enligt Lgr 22 och kursplanerna i SO och NO ska eleverna arbeta med jordgloben, namn och läge på världsdelarna och världshaven, samt på länder och platser som är betydelsefulla för eleven, samband och kretslopp i naturen, djurs och växters livscykler och anpassningar till olika årstider, samt namn på vanligt förekommande arter.

I Lilla läs och lär - Vilda djur i världen får eleverna arbeta med enkla och lättlästa faktatexter, som beskriver 25 olika vilda djur i världen. Här finns texter om Elefant, Flodhäst, Giraff, Gorilla, Grizzlybjörn, Isbjörn, Jaguar, Jättepanda, Kamel, Kameleont, Koala, Kolibri, Krokodil, Känguru, Lejon, Noshörning, Orangutang, Papegoja, Pingvin, Schimpans, Sebra, Skunk, Struts, Tiger och Tvättbjörn.

Barn som lärt sig läsa behöver många tillfällen till lästräning under de tidiga skolåren, för att bli goda läsare. Texterna och illustrationerna i Lilla läs och lär - Vilda djur i världen utgår från elevernas egna intressen. De är tänkta att väcka elevernas nyfikenhet och skapa motivation för att läsa och lära.

Eleverna läser texten på arbetsbladet och tar därefter ställning till påståenden om djuren genom att svara ja eller nej på åtta olika frågor. Eleverna får träna att söka information i texten. Faktatexterna på arbetsbladen behöver inte arbetas med i någon särskild ordning.

Lilla läs och lär - Vilda djur i världen passar utmärkt för att läggas in på elevernas arbetsschema i svenska eller till klassens undervisning i SO och NO år 1 - 3. Läromedlet är även lämpligt för specialundervisning för elever med särskilda behov i högre åldrar, samt för nyanlända elever som behöver träna vanligt förekommande ord och ämnesbegrepp.


KOPIERINGSUNDERLAG Skolår 1 - 2

28 sidor

Art nr 111……………..369 kr