Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Enkelt om världen och kartan

Enkelt om världen och kartan

Tillfälligt slut. Leveransdatum saknas.

Pris: 395,00 kr
ISBN: teng-407
Utgivningsdatum: 20201214
Upplaga: 34
Författare: Marie Tengnäs


I läromedlet Enkelt om världen och kartan presenteras enkla och tydliga texter som är kunskapskravsrelaterade enligt Lgr 11.

I läromedlet finns texter och uppgifter om Kontinenternas, världsdelarnas och världshavens lägen på jordgloben, Växter, djur och natur i olika världsdelar, Kända platser och sevärdheter runt om i världen, Flaggor från olika länder, Fysiska och mentala kartor över den närmaste omgivningen, Kartans tecken, färger och symboler, samt Storleksrelationer, väderstreck och kompassrosen.

I Enkelt om världen och kartan får eleverna arbeta med kontinenternas,världsdelarnas och världshavens lägen på jordgloben.

Här finns texter och illustrationer som visar växter, djur och natur i olika världsdelar, samt kända platser och sevärdheter runt om i världen. Eleverna får läsa texter om världsdelarna och länderna, samt studera flaggor från hela världen.

I läromedlet får eleverna många möjligheter att träna sig på att rita egna mentala och fysiska kartor över sin närmaste omgivning t.ex. sitt eget rum och sin skolväg.

Eleverna får träna på kartans tecken, färger och symboler. De får undersöka platser, lägen, gränser, storleksrelationer och väderstreck.

I Enkelt om världen och kartan finns kartor, illustrationer och fotografier i färg med förklarande bildtexter.

KOPIERINGSUNDERLAG ~ 34 sidor i färg
SKOLÅR: 1-4
Art nr 407…….…………………….…..395 kr