Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Enkelt om människokroppen Kopieringsunderlag

Enkelt om människokroppen Kopieringsunderlag
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 449,00 kr
Bandtyp: Kopieringsunderlag
ISBN: teng-501
Utgivningsdatum: 20180301
Språk: Svenska
Författare: Marie Tengnäs


Enligt Lgr 22 och kursplanen i NO ska eleverna arbeta med några av människans organ, deras namn och översiktliga funktion, människans upplevelser av ljus, ljud, värme, smak och doft med hjälp av olika sinnen, betydelsen av kost, sömn, hygien, motion och sociala relationer för att må bra, samt några berättelser om hur naturvetenskaplig kunskap vuxit fram.

I Enkelt om människokroppen presenteras enkla och tydliga texter om människokroppen. Här finns 25 sakprosatexter om bl a. Kroppsdelar, Cellen, Hjärnan, Synen, Hörseln, Balansen, Lukten, Smaken, Känseln, Huden, Skelettet, Tänderna, Musklerna, Matens väg, Blodets väg, Andningen, Kroppens rening, Mat, Motion och hygien, Sömn, När kroppen inte mår bra, Två medicinska upptäckter, Ett nytt liv, Fostrets utveckling och Dina första år.

I Enkelt om människokroppen finns både illustrationer och fotografier i färg med förklarande bildtexter. Dessa ger eleverna ett tydligt bildstöd. Varje kapitel avslutas med elevuppgifter som lyfter fram naturvetenskapliga sammanhang, ord och fraser.

Enkelt om människokroppen passar utmärkt för att läggas in på elevernas arbetsschema i svenska eller till klassens undervisning i NO i år 1 - 3. Läromedlet är även lämpligt för specialundervisning för elever med särskilda behov, samt för nyanlända elever i högre åldrar, som behöver träna vanligt förekommande ord och ämnesbegrepp.


KOPIERINGSUNDERLAG ~ 28 sidor i färg
SKOLÅR: 1-4
Art nr 501…….………………...………449 kr