Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

De gick till historien kopieringsunderlag

De gick till historien kopieringsunderlag
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 449,00 kr
Bandtyp: Kopieringsunderlag
Antal sidor: 75
ISBN: teng-451
Författare: Tengnäs, Göran


Vilka personer gick till historien?
Dessa frågor har vi försökt att besvara, genom att ge ut vårt läromedel De gick till historien.
I bokstavsordning presenteras 25 personer från hela världen, som vi verkligen tycker har gått till historien. Här möter vi Leonardo da Vinci, Columbus, Mozart, Djingis khan, Jeanne d´Arc, Caesar, Picasso, den heliga Birgitta, Ramses II, Sitting Bull, Chaplin, Atahualpa och många fler.
På ett lättsamt, men informativt textblad, kan eleverna läsa om dessa människors uppväxt och vad som då eller senare i livet har gjort dem berömda.
Därefter arbetar eleven vidare, genom att välja något av de två övriga arbetsbladen. Eleven kan välja att arbeta med ett frågeblad, som passar samman med textbladet. På detta sätt tränas eleverna både i sökläsning och i läsförståelse. Eleven kan även välja att hämta det andra arbetsbladet om den historiske personen. Denna sida innehåller ett porträtt att måla, eller att använda som underlag för sitt eget bildskapande.
Dessutom innehåller sidan hjälpord eller stödord, som relaterar till textbladet. Med hjälp av dessa ord, kan eleverna själva skriva och berätta om den historiska personen.

KOPIERINGSUNDERLAG - 80 sidor Skolår 4 - 7

Art nr 451………………..……………...449 kr