Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Enkelt om rymden Kopieringsunderlag

Enkelt om rymden Kopieringsunderlag
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 449,00 kr
Bandtyp: Kopieringsunderlag
ISBN: teng-502
Utgivningsdatum: 20180415
Språk: Svenska
Författare: Marie Tengnäs


Enligt Lgr 22 och kursplanen i NO ska eleverna arbeta med solsystemets himlakroppar och deras rörelser, människan i rymden, samt några berättelser om hur naturvetenskaplig kunskap vuxit fram.

I Enkelt om rymden presenteras enkla och tydliga texter om rymden. Eleverna får läsa 26 sakprosatexter om Universum, Galaxer, Vintergatan, Stjärnor, Stjärnbilder, Solen, Solsystemet, Planeterna, Jorden, Årstider, Dag och natt, Asteroider, Kometer, Meteorer, Månen, Månens faser, Månfärder, Månpromenad och Rymdfärder.

I Enkelt om rymden finns både illustrationer och fotografier i färg med förklarande bildtexter. Dessa ger eleverna ett tydligt bildstöd. Varje kapitel avslutas med elevuppgifter som lyfter fram naturvetenskapliga sammanhang, ord och fraser.

Enkelt om rymden passar utmärkt för att läggas in på elevernas arbetsschema i svenska eller till klassens undervisning i NO i år 1 - 3. Läromedlet är även lämpligt för specialundervisning för elever med särskilda behov, samt för nyanlända elever i högre åldrar, som behöver träna vanligt förekommande ord och ämnesbegrepp.

KOPIERINGSUNDERLAG ~ 28 sidor i färg
SKOLÅR: 1-4
Art nr 502…….………………...………449 kr