För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är.
Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.
Produktgrupper
Nyheter
Bild
Engelska
Gymnasiesärskolan övrigt
GySär/SärVux Yrkesprog
Hemkunskap
Idrott och hälsa
Inlärning-Träning
Kartläggning
Kinesiska
Läromedel träningskolan
Matematik
Musik
NO-ämnen
Samtalsstöd
Slöjd
SO-ämnen
Svenska
Tal-Språk-Kommunikation
Vardagsaktiviteter Verklighetsuppfattning
Övrig litteratur
UTFÖRSÄLJNING

Skapa bilder

Pris: 140,00 kr
Bandtyp: Spiral
Antal sidor: 56
ISBN: 87139-59-8
Utgivningsdatum: 2014
Språk: Svenska


Lättläst bok för bildundervisning. Skapa bilder innehåller genomgångar av en rad olika metoder och tekniker och ger inspirerande tips för det egna bildskapandet. Tekniker som tas upp är bla rita och måla på en rad olika sätt. Boken tar också upp tredimensionella tekniker som tex att arbeta i lera. Fotografering är också en ett sätt att skapa bilder som boken tar upp. Perspektiv, proportioner, avbilda verkligheten och fantasi behandlas. Avsnittet om färglära ger den grundläggande kunskap om färg som behövs för ett utvecklat bildskapande.

Ämnet bild ska vara utvecklande, stimulerande samt inspirera eleven till att skapa sina egna bilder och kunskap om både färg- och formlära liksom perspektiv och proportioner är viktiga. Att kunna behärska olika metoder och tekniker stimulerar även det egna bildskapandet. Utgångspunkten för både Skapa bilder och Tolka bilder är därför att stimulera elevernas kreativitet. Utöver de praktiskt inriktade avsnitten i materialen finns också kapitel som på ett inspirerande sätt behandlar konst och arkitektur. Båda böckerna har en lättläst text med tillräckligt stor grad på bokstäverna, luft mellan stycken och mellanrubriker.

Lämpligt för elever i slutet av grundsärskolan och i gymnasiesärskolan, samt andra med behov av lättläst material i ämnet.


Skapa bilder

Levereras inom 1-2 vardagar.Andra som köpt denna produkt köpte även:

Tolka bilder
Tolka bilder
Pris: 100,00 kr
Lära Förlag - Logga