Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

LOL 2, Lärarwebb 12 mån

LOL 2, Lärarwebb 12 mån

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 395,00 kr
Bandtyp: Onlineprodukt
Antal sidor: 0
ISBN: 88309-52-5
Utgivningsdatum: 20160101
Författare: Ankh, Catrin


Lärarwebb till läromedlet LOL 2. Lärarwebben innehåller handledning för läraren. Genom lärarwebben får elevgruppen också tillgång till inläst ljud till alla texter, dialoger, ordlistor och övningar i elevboken. Lärarwebben innehåller också extraövningar i form av pdf och kortfilmer med gåtor och roliga historier speciellt framtagna för att passa med materialet.


LOL BASIC - SERIEN
LOL 2 Lärarwebb ingår i serien LOL, ett basläromedel i engelska som bygger på dialoger med korta repliker som följs av enklare övningsuppgifter. Formgivningen är mycket enkel och tydlig.

LOL finns även i form av digitala böcker (LOL Digital). Om dina elever använder den digitala versionen av LOL behöver du inte någon lärarwebb, utan handledning, ljud, filmer och extraövningar ingår i elevlicenserna.


FÖR VEM?
LOL följer kursplanen för grundsärskolans åk 7-9. Materialet kan även användas av andra elever i andra årskurser / annan skolform som kan de allra vanligaste engelska orden och fraserna, men fortfarande behöver gå långsamt fram och repetera såväl gamla som nya kunskaper grundligt. Det står aldrig på våra läromedel vilka åldrar eller vilken skolform de vänder sig till.


LOL ELLER LOL BASIC?
För elever som behöver ännu mer stöd i engelskan finns materialet LOL Basic.
LOL Basic bygger på samma grundmaterial som LOL, men i LOL Basic är texter och dialoger nedkortade och de svåraste replikerna har plockats bort. De flesta övningsuppgifter har svarsalternativ och det ingår inga fria diskussions- eller skrivövningar. Precis som LOL finns LOL Basic både som tryckta och digitala böcker.


KÖP AV LOL LÄRARWEBB
Lärarwebben säljs med skollicens, 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifterna.
Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen.
Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se
Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma inloggningar.
Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.