Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

LOL Basic 3

LOL Basic 3

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 140,00 kr
Bandtyp: Bok
Antal sidor: 0
ISBN: 88777-23-2
Utgivningsdatum: 20180820
Upplaga: 96
Författare: Ankh, Catrin


LOL Basic 3 är en text- och övningsbok i engelska. Eleven följer fyra engelska ungdomar, som går i skolan, umgås, talar om livet och älskar att berätta roliga historier för varandra. Läromedlet blandar korta berättande textstycken, dialoger och enkla övningsuppgifter, de flesta med svarsalternativ.


LOL BASIC -SERIEN
LOL Basic 3 är den tredje delen av tre i basläromedlet LOL Basic. Läromedlet bygger på dialoger med korta repliker som följs av enklare övningsuppgifter. Formgivningen är mycket enkel och tydlig.

Till varje tryckt bok finns en lärarwebb som köps separat. Lärarwebben innehåller handledning, kortfilmer med gåtor och roliga historier samt inläsningar av alla texter, dialoger, övningar och ordlistor som ljudfiler i mp3-format.

LOL Basic finns även i form av digitala böcker. Innehållet i dessa är identiskt med den tryckta versionen. Du hittar de digitala böckerna i vårt sortiment, under namnet LOL Basic 1 Digital, LOL Basic 2 Digital och LOL Basic 3 Digital.


FÖR VEM?
LOL Basic är följer kursplanen för grundsärskolans åk 7-9. Materialet kan även användas av andra elever i andra årskurser / annan skolform som kan de allra vanligaste engelska orden och fraserna, men fortfarande behöver gå mycket långsamt fram och repetera såväl gamla som nya kunskaper grundligt. . Det står aldrig på våra läromedel vilka åldrar eller vilken skolform de vänder sig till.


LOL ELLER LOL BASIC?
För elever som klarar en lite större utmaning, men fortfarande behöver ett betydligt enklare material än ordinarie läromedel för grundskolan, finns serien LOL. LOL bygger på samma grundmaterial som LOL Basic, men i LOL ingår vissa längre och svårare meningar i dialogerna, och övningsuppgifter saknar svarsalternativ. Varje kapitel avslutas med en enklare fri skrivövning. Precis som LOL Basic finns LOL både som tryckta och digitala böcker.