Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Inköp och logistik Lärarwebb

Inköp och logistik Lärarwebb

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 147,00 kr
Bandtyp: Övrigt
ISBN: 88777-35-5
Utgivningsdatum: 20181101
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha


INKÖP OCH LOGISTIK LÄRARWEBB innehåller lärarmaterial till läroboken Inköp och logistik. Den senare är ett basläromedel för kursen "Information och kommunikation". Läroboken behandlar inköp av varor inom olika branscher och varornas väg till affären och kunden. Lärarmaterialet är nedladdningsbart och består av en lärarhandledning och kopieringsunderlag.

Lärarwebben innehåller:
– lärarhandledning
– bedömningsmallar
– ett stort antal korsord
– spel
– all text i läroboken Inköp och logistik inläst som ljudbok.

OM SERIEN INKÖP OCH LOGISTIK
Läromedlet finns både som den tryckta boken Inköp och logistik och som interaktiv digital bok, under namnet Inköp och logistik digital. I den digitala boken kan eleven spela upp innehållet som inläst text samt besvara frågor i e-formulär. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Inköp och logistik lärarwebb med lärarhandledning, spel, bedömningsunderlag och korsord som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Information och kommunikation digital ingår lärarmaterialet.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Skollicens 12 mån, för obegränsat antal användare.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter till LäraOnline - Lära förlags plattform för digitala material. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Plattformen hittas på www.laraonline.se. Inloggningsuppgifterna ger kunden åtkomst till alla köpta läromedel som distribueras via LäraOnline. Skolor bör därför förvara uppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare har åtkomst till dem.