Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Inköp och logistik Digital

Inköp och logistik Digital

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 281,00 kr
ISBN: 88777-34-8
Utgivningsdatum: 20181101
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha


INKÖP OCH LOGISTIK DIGITAL är en interaktiv digital bok som utgör ett basläromedel för kurserna ”Inköp och logistik 1–3” i anpassad gymnasieskola. Här kan eleven ändra textens storlek, spela upp innehållet som inläst text samt besvara frågor i e-formulär.
Den digitala boken behandlar inköp av varor inom olika branscher och varornas väg till affären och kunden. Faktatexterna varvas med fotografier och illustrationer, faktarutor i färg, samt öppna frågor som inspirerar till samtal. Till varje kapitel hör övningsfrågor och uppgifter såsom att undersöka bassortimentet i en livsmedels- eller klädaffär. Frågor och uppgifter är på två svårighetsnivåer.

OM SERIEN INKÖP OCH LOGISTIK
Läromedlet finns både som den tryckta boken Inköp och logistik och som interaktiv digital bok, under namnet Inköp och logistik digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Inköp och logistik lärarwebb med lärarhandledning, spel, bedömningsunderlag och korsord som kopieringsunderlag för egen utskrift. Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Information och kommunikation digital ingår allt lärarmaterial.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kurserna ”Inköp och logistik 1–3” i anpassad gymnasieskola. Det täcker allt det centrala innehållet i kursplanen för kursen. Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Elevlicens 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.