Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Inköp och logistik

Inköp och logistik

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 335,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 112
ISBN: 88777-33-1
Utgivningsdatum: 20181101
Språk: Svenska
Upplaga: 1
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha


INKÖP OCH LOGISTIK är ett lättläst och tydligt basläromedel för kurserna ”Inköp och
logistik 1–3” i anpassad gymnasieskola.
Boken behandlar inköp av varor inom olika branscher och varornas väg till affären och kunden. Faktatexterna varvas med fotografier och illustrationer, faktarutor i färg, samt öppna frågor som inspirerar till samtal. Till varje kapitel hör övningsfrågor och uppgifter såsom att ta reda på hur varorna för skolans lunch kom till skolan. Frågor och uppgifter är på två svårighetsnivåer.
Övningarna kan besvaras direkt i boken.

OM SERIEN INKÖP OCH LOGISTIK
Läromedlet finns både som den tryckta boken Inköp och logistik och som interaktiv digital bok, under namnet Inköp och logistik digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Inköp och logistik lärarwebb med lärarhandledning, spel, bedömningsunderlag och korsord som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Information och kommunikation digital ingår lärarmaterialet.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kurserna ”Inköp och logistik 1–3” i anpassad gymnasieskola. Det täcker allt det centrala innehållet i kursplanen för kursen.
Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.