Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Service och bemötande i arbetslivet Arbetsbok

Service och bemötande i arbetslivet Arbetsbok

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 229,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 79
ISBN: 88309-06-8
Utgivningsdatum: 20160101
Språk: Svenska
Upplaga: 1
Författare: Lundén-Welden, Åse
Linder, Eina


SERVICE OCH BEMÖTANDE I ARBETSLIVET ARBETSBOK är en enkel och tydlig arbetsbok som tillhör läroboken med samma namn. Arbetsboken innehåller olika typer av uppgifter och övningar. Uppgifterna syftar till att fördjupa lärobokens teman och att ge eleverna repetition och fördjupning av lärobokens innehåll med möjlighet till reflektion med utgångspunkt i den egna personen. Övningsfrågorna kan besvaras direkt i boken.

OM SERIEN SERVICE OCH BEMÖTANDE I ARBETSLIVET
Materialet består av läroboken Service och bemötande i arbetslivet och den tillhörande arbetsboken med samma namn. Böckerna säljs separat. Läromedlet finns även som interaktiv digital bok, under namnet Service och bemötande i arbetslivet digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt. Det digitala läromedlet har all text inläst som ljudbok.
Till läromedlet finns PDF-filer med lärarhandledning. Du hittar dessa på www laraonline.se. Ingen inloggning behövs för att hämta gratismaterial. Markera ”Visa gratismaterial” och filtrera på ämne.

FÖR VEM?
Materialet är lämpligt för kursen ”Service och bemötande 1” i anpassad gymnasieskolan. Passar även elever på komvux som anpassad utbildning och andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.