Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Barnet i förskolan

Barnet i förskolan

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 411,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 138
ISBN: 88951-19-9
Utgivningsdatum: 20191201
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha


BARNET I FÖRSKOLAN är en lättläst och tydlig elevbok som passar som basläromedel för bland annat kurserna ”Barnet i förskolan 1–2” i anpassad gymnasieskola.
Boken behandlar barns utveckling och lärande samt förskolans verksamhet. Eleven får kunskaper och färdigheter som krävs för att arbeta inom förskolan. Varje kapitel avslutas med övningsfrågor, vilka kan besvaras direkt i boken, samt praktiska uppgifter, såsom att intervjua en barnskötare, planera en aktivitet för barn och skapa häften med lekar och ramsor.

OM SERIEN BARNET I FÖRSKOLAN
Läromedlet finns både som den tryckta boken Barnet i förskolan och som interaktiv digital bok, under namnet Barnet i förskolan digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Barnet i förskolan lärarwebb med lärarhandledning, spel som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text i Barnet i förskolan inläst som ljudbok.
Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Barnet i förskolan digital ingår allt lärarmaterial.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kurserna ”Barnet i förskolan 1–2” inom programmet ”Hälsa, vård och omsorg” på den anpassade gymnasieskolan. Det bygger på det centrala innehållet i kursplanerna.
Det passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.