Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Människan

Människan

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 411,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 178
ISBN: 88951-01-4
Utgivningsdatum: 20191201
Språk: Svenska
Författare: Linder, Eina
Frountzos, Ragnhild


MÄNNISKAN är ett lättläst och tydligt basläromedel för kursen ”Människan”.
Boken behandlar människor utifrån ett socialt och kulturellt perspektiv, samt mänskliga levnadsvillkor. Faktatexterna varvas med fotografier och illustrationer i färg, fiktiva berättelser samt frågeställningar som möjliggör reflektion och fördjupad förståelse tillsammans med andra. Eleverna får till exempel diskutera vilka fördomar som är vanliga när vi tänker på hur en tjej eller kille ska vara, och hur samhället kan hjälpa fler att få goda levnadsvillkor.

OM SERIEN MÄNNISKAN
Läromedlet finns både som den tryckta boken Människan och som interaktiv digital bok, under namnet Människan digital. I den digitala boken kan eleven ändra textens storlek och spela upp innehållet som inläst text. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Människan lärarwebb med en lärarhandledning och all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Människan digital ingår lärarhandledningen.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kursen "Människan” i anpassad gymnasieskola. Det passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.