Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 364,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 250
ISBN: 89454-26-2
Utgivningsdatum: 20220110
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha
Fröberg, Lisel


Basläromedel framtaget för gymnasiesärskolans kurser i ämnet ”Fastighetsskötsel”.

Läromedlet innehåller teoretisk information i ämnet. Det har också förslag på enklare praktiska arbetsuppgifter. Texten är lättläst med många tydliga förklarande bilder.

I varje kapitel finns en kortare beskrivande berättelse med frågor som syftar till att samtala om yrkesrollen. I slutet av kapitlet finns det förslag på övningar/ uppgifter samt frågor med plats att skriva svar. Frågorna är tänkta att motsvara betyget godkänd.

För vem?
Läromedlet täcker det centrala innehållet i gymnasiesärskolans programgemensamma kurs
”Fastighetsskötsel”. Efter frågorna i varje kapitel finns tydligt markerade fördjupningsavsnitt som riktar sig till och täcker det centrala innehållet för ”Fastighetsskötsel-byggnadsunderhåll” och ”Fastighetsskötsel-inre miljö”.

Materialet passar även för elever utanför särskolan som har behov av extra lättläst information i ämnet. Det står ingenstans i boken att den är framtagen utifrån gymnasiesärskolans kursplaner.

Lärarmaterial
Till Fastighetsskötsel kommer under våren en lärarwebb som innehåller lärarhandledning med beskrivning av hur man arbetar med läromedlet. Den innehåller även visst extramaterial och övningsuppgifter för kurserna och dessutom en inläsning av läromedlet.

Digital version
En inläsning av materialet kommer att bli tillgänglig under 2022. Då kommer också en interaktiv digital version av materialet att bli klar.