Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 411,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 250
ISBN: 89454-26-2
Utgivningsdatum: 20220110
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha
Fröberg, Lisel


FASTIGHETSSKÖTSEL är en lättläst och tydlig elevbok som passar som basläromedel för bland annat kursen ”Fastighetsskötsel” i anpassad gymnasieskola.

Boken behandlar fastighetsskötsel samt arbetsuppgifter, verktyg och metoder inom området. Faktatexterna varvas med fiktiva berättelser om några klasskamraters väg mot att bli fastighetsskötare. I varje kapitel ingår övningsfrågor, vilka kan besvaras direkt i boken, diskussionsfrågor samt praktiska uppgifter, såsom att sätta ihop en verktygslåda och spela rollspel. Tydligt färgmarkerade avsnitt behandlar fördjupningar om ämnet.

OM SERIEN FASTIGHETSSKÖTSEL
Läromedlet finns både som den tryckta boken Fastighetsskötsel och som interaktiv digital bok, under namnet Fastighetsskötsel digital (planerad utgivning hösten 2023). Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Fastighetsskötsel lärarwebb med lärarhandledning, spel som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text i Fastighetsskötsel inläst som ljudbok.
Lärarwebben köps separat med skollicens.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för den programgemensamma kursen ”Fastighetsskötsel” i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanerna. Fördjupningsavsnitten täcker det centrala innehållet för kurserna ”Byggnadsunderhåll” och ”Inre miljö” på den anpassade gymnasieskolan.
Det passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.