Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Enkelt om vilda djur i Sverige Kopieringsunderlag

Enkelt om vilda djur i Sverige Kopieringsunderlag
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 449,00 kr
Bandtyp: Kopieringsunderlag
Antal sidor: 28
ISBN: teng-505
Utgivningsdatum: 20200501
Författare: Marie Tengnäs


Enligt Lgr 22 och kursplanen i NO ska eleverna arbeta med årstidsväxlingar i naturen, några djurs och växters livscykler och anpassningar till olika livsmiljöer och årstider, djur, växter och svampar i närmiljön, hur de kan grupperas, namn på några vanligt förekommande arter, enkla näringskedjor, samt samband och kretslopp i naturen.

I Enkelt om vilda djur i Sverige presenteras enkla och tydliga texter om vilda djur i Sverige, samt deras anpassning till livsmiljön och deras livscykler. Här finns 25 sakprosatexter med uppgifter om Björn, Bäver, Ekorre, Fjällämmel, Fladdermus, Grävling, Hare, Hasselmus, Havsörn, Hermelin, Huggorm, Igelkott, Kronhjort, Lodjur, Mullvad, Ren, Rådjur, Räv, Snok, Svan, Säl, Uggla, Utter, Varg och Älg. Eleverna utvecklar sin kunskap om arter och samband i naturen.

I Enkelt om vilda djur i Sverige finns både illustrationer och fotografier med förklarande bildtexter, som ger eleverna ett tydligt bildstöd. Varje kapitel avslutas med elevuppgifter som lyfter fram naturvetenskapliga sammanhang, ord och fraser.

Enkelt om vilda djur i Sverige passar utmärkt för att läggas in på elevernas arbetsschema i svenska eller till klassens undervisning i NO i år 1 - 3. Läromedlet är även lämpligt för specialundervisning för elever med särskilda behov, samt för nyanlända elever i högre åldrar, som behöver träna vanligt förekommande ord och ämnesbegrepp.

KOPIERINGSUNDERLAG ~ 27 sidor i färg
SKOLÅR: 1-4
Art nr 505…….………………...………449 kr