Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Administration 1-3

Administration 1-3

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 335,00 kr
Antal sidor: 133
ISBN: 88951-04-5
Utgivningsdatum: 20191025
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha


ADMINISTRATION är en lättläst och tydlig elevbok som passar som basläromedel för bland annat kurserna ”Administration 1–3” i anpassad gymnasieskola.

Boken redogör för vad administration innebär och hur olika administrativa uppgifter ska
utföras. Eleven får också lära sig grunderna i att använda ordbehandlare, kalkylprogram och skapa digitala presentationer. Varje kapitel avslutas med övningsfrågor och praktiska uppgifter såsom att intervjua en administratör, skapa collage och skriva påhittade affärsbrev. Övningsfrågor besvaras på separat papper eller på dator.

OM SERIEN ADMINISTRATION
Läromedlet finns både som den tryckta boken Administration och som interaktiv digital bok, under namnet Administration digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Administration lärarwebb med lärarhandledning, kopieringsunderlag såsom spel för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok.
Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Administration digital ingår allt lärarmaterial.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kurserna ”Administration 1–3” inom programmet ”Handel, administration och varuhantering” i anpassad gymnasieskola. Det bygger på det centrala innehållet i kursplanerna.
Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.