Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Handel 1-3 Digital Elevlicens 12 mån

Handel 1-3 Digital Elevlicens 12 mån

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 281,00 kr
Bandtyp: Övrigt
ISBN: 88621-16-0
Utgivningsdatum: 20170820
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha


HANDEL DIGITAL är en lättläst interaktiv digital bok som passar som basläromedel för bland annat kurserna ”Handel 1–3” i anpassad gymnasieskola. Eleven kan ändra textens storlek, spela upp innehållet som inläst text samt besvara frågor i e-formulär.

Boken behandlar olika typer av handel samt diverse arbetsuppgifter inom handelssektorn. I varje kapitel ingår övningsfrågor, vilka kan besvaras direkt i boken, samt praktiska- och fördjupande övningsuppgifter, såsom att genomföra en fältstudie i butik och hitta på en kampanj för en produkt.
Observera att den digitala bokens innehåll skiljer sig från innehållet i den tryckta boken Handel, då den tryckta boken uppdaterades år 2021.
I materialet ingår även lärarhandledning och kopieringsunderlag.

OM SERIEN HANDEL
Läromedlet finns både som den tryckta boken Handel och som interaktiv digital bok, under namnet Handel digital. Den tryckta boken uppdaterades och reviderades år 2021.

Till den tryckta boken finns Handel lärarwebb som innehåller lärarhandledning och kopieringsunderlag såsom spel och korsord, samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben innehåller material till både den nya och den äldre versionen av elevboken. Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Handel digital ingår allt lärarmaterial.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kursen ”Handel 1–3” inom programmet ”Handel, administration och varuhantering” i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanerna.
Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Elevlicens 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se.
Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.