Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Administration 1-3, digital 12 mån elevlicens

Administration 1-3, digital 12 mån elevlicens

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 281,00 kr
ISBN: 88951-05-2
Utgivningsdatum: 20200120
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha


ADMINISTRATION DIGITAL är en lättläst interaktiv digital bok som passar som basläromedel för bland annat kurserna ”Administration 1–3” i anpassad gymnasieskola. Eleven kan ändra textens storlek, spela upp innehållet som inläst text samt besvara frågor i e-formulär.

Den digitala boken redogör för vad administration innebär och hur olika administrativa uppgifter utföras. Eleven får också lära sig grunderna i att använda ordbehandlare, kalkylprogram och skapa digitala presentationer. Varje kapitel avslutas med övningsfrågor och praktiska uppgifter såsom att intervjua en administratör, skapa collage och skriva påhittade affärsbrev.
I materialet ingår även en lärarhandledning och kopieringsunderlag i form av PDF.

OM SERIEN ADMINISTRATION
Läromedlet finns både som den tryckta boken Administration och som interaktiv digital bok, under namnet Administration digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt. Till den tryckta boken finns Administration lärarwebb med lärarhandledning, kopieringsunderlag såsom spel för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok.
Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Administration digital ingår allt lärarmaterial.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kurserna ”Administration 1–3” inom programmet ”Handel, administration och varuhantering” i anpassad gymnasieskola. Det bygger på det centrala innehållet i kursplanerna.
Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Elevlicens 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter till LäraOnline - Lära förlags plattform för digitala material. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Plattformen
hittas på www.laraonline.se.
Inloggningsuppgifterna ger kunden åtkomst till alla köpta läromedel som distribueras via LäraOnline. Skolor bör därför förvara uppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare har åtkomst till dem.