Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Hotell

Hotell

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 376,00 kr
Bandtyp: Häftad
ISBN: 88621-59-7
Utgivningsdatum: 20180101
Språk: Svenska
Upplaga: 1
Författare: Linder, Eina
Lundén-Welden, Åse
Cederhem, Peter


HOTELL är en lättläst och tydlig elevbok som passar som basläromedel för bland annat kursen ”Hotell”, samt delar av kurserna ” Konferens och evenemang 1 och 2” och ”Våningsservice 1 och 2” i anpassad gymnasieskola.

Boken behandlar besöksnäringens verksamheter samt arbetsuppgifter inom området. Eleven får kunskap och förståelse som krävs för att arbeta inom verksamheterna. Faktatexterna varvas med berättelser som tydliggör innehållet och olika kunders behov, samt öppna frågor som låter eleverna samtala. Till varje kapitel hör övningsfrågor och uppgifter, som besvaras på separat papper eller på dator.

OM SERIEN HOTELL
Läromedlet finns både som den tryckta boken Hotell och som interaktiv digital bok, under namnet Hotell digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Hotell lärarwebb som innehåller lärarhandledning och kopieringsunderlag såsom spel och korsord, samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Hotell digital ingår lärarmaterialet.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kursen ”Hotell” och delar av kurserna ” Konferens och evenemang 1 och 2” och ” Våningsservice 1 och 2” i anpassad gymnasieskola. Det bygger det centrala innehållet i dessa kurser. Materialet passar även för elever på komvux som anpassad utbildning och andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i
materialen.