Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Information och kommunikation, digital 12 mån elevlicens

Information och kommunikation, digital 12 mån elevlicens

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 387,00 kr
ISBN: 88951-23-6
Utgivningsdatum: 2021
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha


INFORMATION OCH KOMMUNIKATION DIGITAL är en interaktiv digital bok som utgör basläromedel för kursen "Information och kommunikation". Eleven kan ändra textens storlek, spela upp innehållet som inläst text samt besvara frågor i e-formulär.

Den digitala boken behandlar information, informationsteknik och samhällsbetydelsen av detta. Den ger eleven såväl teoretiska som praktiska kunskaper. Faktatexterna varvas med fotografier och illustrationer, faktarutor i färg, samt öppna frågor som låter eleverna samtala. Till varje kapitel hör övningsfrågor och uppgifter såsom att skapa en egen klassblogg och ordna en molntjänst till sig själv. Frågor och uppgifter är på två svårighetsnivåer. Materialet innehåller även en lärarhandledning samt kopieringsunderlag.

OM SERIEN INFORMATION OCH KOMMUNIKATION
Läromedlet finns både som den tryckta boken Information och kommunikation och som interaktiv digital bok, under namnet Information och kommunikation digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.
Till den tryckta boken finns Information och kommunikation lärarwebb med lärarhandledning och bedömningsmallar, samt spel och tips som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens. Vid köp av Information och kommunikation digital ingår lärarmaterialet.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kursen "Information och kommunikation" i anpassad
gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanen. Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Elevlicens 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.