Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Handel 1-3

Handel 1-3

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 385,00 kr
Bandtyp: Häftad
ISBN: 88951-80-9
Språk: Svenska
Författare: Frida Stenwall
Anitha Swedin


HANDEL är en lättläst och tydlig elevbok som passar som basläromedel för bland annat kurserna ”Handel 1–3” i anpassad gymnasieskola. Detta är en reviderad version av Lära Förlags tidigare elevbok ”Handel 1–3”, med uppdaterat innehåll samt tydligare layout och bildtexter.

Boken behandlar olika typer av handel samt diverse arbetsuppgifter inom handelssektorn. I varje kapitel ingår övningsfrågor, vilka kan besvaras direkt i boken, och praktiska samt fördjupande övningsuppgifter, såsom att genomföra en fältstudie i butik och hitta på en kampanj för en produkt. Tydligt färgmarkerade avsnitt behandlar fördjupande information om ämnet.

OM SERIEN HANDEL
Läromedlet finns både som den tryckta boken Handel och som interaktiv digital bok, under namnet Handel digital. Den tryckta boken uppdaterades och reviderades år 2021. Den digitala boken är ännu inte uppdaterad och skiljer sig därför från den tryckta.

Till den tryckta boken finns Handel lärarwebb som innehåller lärarhandledning och kopieringsunderlag såsom spel och korsord, samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben
innehåller material till både den nya och den äldre versionen av elevboken. Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Handel digital ingår allt lärarmaterial.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kursen ”Handel 1–3” inom programmet ”Handel, administration och varuhantering” i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanerna. Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.